O nama

Jan Audio je specijalizovana firma za tehničku realizaciju ozvučenja, rasvete, snimanja koncerata, i manifestacija kao što su: modne revije, promocije, prezentacije, sportski događaji. Pored organizacije, kompletne opreme za zvuk i svetlosne efekte, nudimo i postavljanje bine i aluminijumske konstrukcije.

Firmu Jan Audio je osnovao Jan Anušiak, 1989 godine. Mnogo godina ranije (1973god.), sve je počelo sasvim slučajno, iz ljubavi prema muzici. Život je donosio razne promene, pa tako i potrebu da se posao proširuje i stalno unose novine. Realizacijom ozvučavanja i osvetljavanja preko 5000 koncerata raznih žanrova, kvalitetnom opremom koja se uvozi iz inostranstva, i predanim radom, firma je našla mesto među najboljih deset u ovoj grani.

Dugogodišnje iskustvo i brojne manifestacije, koncerti koji su uspešno realizovani u našoj organizaciji, preporuka su za potražnju i kontakt sa nama.

Jasan, kvalitetan i prirodan zvuk postižemo pomoću najmodernijeg i bez premca u kvalitetu JBL Vertec line array sistema, PowerSoft pojačala, dbx procesora i Soundcraft mikseta. Posedujemo i široku lepezu drugih zvučnih sistema, tako da svako može da zadovolji svoj ukus.

Dizajn svetla smo podigli na najviši nivo zahvaljujući inteligentnoj rasveti ROBE Show Lightning i ostalo konvencionalnoj rasveti ( reflektori Par-64, topovi HMI 1200, blinderi, studijska rasveta... ).

Posedujemo više aluminijumskih konstrukcija pokrivenih vodonepropusnom tendom i binu za izvođenje programa.

Pored navedene opreme raspolažemo sa kvalitetno obučenim ljudima koji rade u timu, i u čiju edukaciju stalno ulažemo, što je još jedna od veoma bitnih stvari za uspešno poslovanje.

Cilj nam je vrhunska usluga, praćenje najnovijih trendova u ovoj oblasti, kao i uvažavanje potreba naših klijenata t.j. visok kvalitet i pristupačne cene.

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers